Conferinta Semper Reformanda

BUCUREȘTI • 13-14 OCT 2017 • Biserica AGAPE


500 de ani de la Reforma Protestanta


ÎNSCRIE-TE!

Vorbitori

Speaker CRISTIAN TITIRIșcă

CRISTIAN TITIRIȘCĂ

are 50 de ani, detine un master in Teologie la Universitatea Bucuresti. Este prezbiter in Biserica Crestina dupa Evanghelie Agape Bucuresti. Impreuna cu Tincuta, sotia lui, au doi copii.

Speaker LIVIU DAMIAN

LIVIU DAMIAN

are 38 de ani, detine un doctorat in istorie si preda la facultatea de istorie a Universitatii Bucuresti. Detine deasemenea un master in teologie. Este casatorit cu Emma si impreuna sunt membri ai Bisericii Baptiste Sfanta Treime din Bucuresti.

Speaker EMIL BARTOș

EMIL BARTOȘ

este pastor invatator la Biserica Baptista Metanoia Arad si conferentiar in cadrul Universitatii din Bucuresti. Preda cursuri de teologie sistematica si istorica în mai multe scoli din tara si strainatate, conferentiaza ocazional pe teme de teologie contemporana si tine frecvent prelegeri de teologie practica. Este casatorit cu Tatiana si locuiesc lânga Timisoara.

Speaker RADU GHEORGHITA

RADU GHEORGHIŢĂ

este specializat in studiul Noului si Vechiului Testament dar si a Bibliei in limba ebraica si greaca. Masterand in stiinta la Universitatea din Cluj si la Trinity Evangelical Divinity School in Illinois. Deasemenea, doctor in filosofie la Universitatea din Cambridge, Anglia. In prezent, la Institutul Biblic din Oradea. Are un interes deosebit pentru memorarea Scripturii atat in limba engleza cat si limbile originale. El si sotia lui, Liz, au cinci copii.

Speaker ANDREI CROITORU

ANDREI CROITORU

a terminat studiile de licenta la UEO Oradea si detine un Master of Arts la Central Baptist Seminary filiala Arad. Slujeste ca invatator in Biserica Baptista Reformata "Sfanta Treime" din Zalau. Casatorit cu Cristina are doi copii: Calvin si Natan.

AgendaProgramul conferinței

BUCUREȘTI • 13-14 OCTOMBRIE 2017
Biserica Creștină După Evanghelie "Agape"

VINERI • 13 OCTOMBRIE 2017

SÂMBĂTĂ • 14 OCTOMBRIE 2017

LOCATIA

Biserica Creștină după Evanghelie "Agape"

Strada Siminocului, nr. 25
BUCURESTI

Telefon: 0740 411 450

eMail:
agapebucuresti@gmail.com

PARTENERIConferinta Semper Reformanda

LogosCONTRIBUIE